İngilizce Öğretmenliği

MEF English Language Olympics for High School Students (MEFELO)

MEF English Language Olympics (MEFELO'19) for High School Students:

MEFELO’19 is an English language contest organized by English Language Teaching Department at MEF University. We aim to promote language awareness among high school students across Turkey. They will be provided an opportunity to demonstrate their knowledge of and about the English language in a challenging environment. MEFELO’19 goes beyond a typical language contest because it includes the following features:

·       Team work

·       Audio-visual platform

·       Atypical question types

·       University environment

·       A moderate degree of challenge

Date: June 13, 2019 (Thursday)

Time: 14.00

Venue: MEF University